Amen

Amen

Anotace: ...

Amen

Jsem ztracen
V nekonečné prázdnotě
Slza mi stéká po tváři
Můj dluh je splacen
Vidím na plotě
Odraz slunce v září
Na stole pode mnou
Vidím svůj stín
Snad jednou odemknou
Ty dveře kde je blín
Nebo mi dají do rukou
Revolver s jedním nábojem
A vodku kde na vinetě je něco azbukou
A řeknou Začni se svým bojem

Cítím svůj dech
Cítím jak mi srdce buší
Jak se celý třesu
Snad abych si už leh
S klidnou duší
Do rakve kterou si nesu
Nechci už ty představy
Co se mi hlavou honí
Chci vidět jen postavy
Co se mi nad hrobem kloní
Z tohoto světa je mi špatně
Už toho mám dost
Vždyť lidstvo se chová Bože tak trapně
Byl jsem jenom host
Autor Žiťa, 20.01.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni jsme hosti..víc či míň spokojený..spíš míň,co?!

22.01.2006 19:59:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí