Bez nálady

Bez nálady

Anotace: Každý to někdy zažil... Zklamání ze života, nechuť k žití...

Jsem taká nijaká,
úplně bez nálady,
každý hned přitaká,
že už si neví rady.
Rozveselit mě?
to dnes snad ani nejde,
lepší je nechat mě,
čekat, až mě to přejde.
Autor Gringer, 22.12.2010
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, hubape, Admen, CULIKATÁ, Já sám
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechť tě brzy opustí
ta zákeřná paní
mě se drží pár dní
a zbavit se ji nedaří
Čajem ji vypudit
filmem ji zničit
už brzy nebude
zůstane smích ve tvářích
tak jak to má být

22.12.2010 20:59:00 | Já sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí