Bolavá duše

Bolavá duše

Anotace: ...

Sbírka: Obnažená duše

Ve vlastní bolesti
zabořená
a ruce svázané
vlastní nemohoucností mám
ubližuju Ti
a každou noc
sebe víc a víc proklínám
někdo hluboko
uvnitř svého srdce
cítím, jak moc to bolí
může však tlouct sebevíc
bolavou duši
nikdy
nezahojí
Autor TedelyBear, 22.12.2010
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Admen, CULIKATÁ, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí