Padá...

Padá...

Anotace: Co všechno může spadnout.

Padá mlha, padá rosa,
padá dívka když jde bosa
a do nohy proudí silný jed
když uštkne jí had,
jehož hřbetní čára je černá,kosá.

Padá sníh, padá strom,
padá člověk plný lásky,
když při vyslovení zamilované hlásky
udeří do něj hrom.

Padá slza, padá obvinění,
padá matka,když dívá se do hrobu
s myšlenkou, že její syn již tady není.

Padá anděl, padá noc.
padá skokan, když odhodlá se
a střemhlav řítí se studené zemi
se slovy: "Lásko, miloval sem tě moc!
Autor Daniel Osbourne, 23.12.2010
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Salinta, James Libustka, Ashita Abigor, umělec2, Linzerka, jaňa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí