V alkoholovém opojení

V alkoholovém opojení

Lidé se vymlouvají
na opilost
ale rudé líce
projasňují mysl
a moje myšlenky letí
příliš rychle na to
aby zaznamenaly
něco jiného než tebe.
Jiskra mého vědomí
pohasíná
a v bezvědomí
se spouští dolů
/pod hladinu/.
Nutno podotknouti
že dnes vyjde slunce znovu…
Autor Demotivovná Dezorientace, 26.12.2010
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí