Zapomeň

Zapomeň

Sám se plácám ve svém bahně,
prázdný, už jen ležím na dně.
vzpomínám si, měl jsem přání,
vždy promění se ve zklamání..

Už nemám chuť, už nikoho neznám,
cítím svůj osud, cítím se sám.

Nemůžu dál,
sám sebe bych se bál,
proč nemám z ničeho radost?
v hlavě slyším, DOST!

Dost sebelítosti, která k ničemu není,
pokračuj a zapomeň, že měl jsi přání!
Zapomeň na lásku, tu už stejně nepoznáš,
nemysli, že své srdce ještě dáš.

Moc dobře to víš,
kdo by o to stál,
srdce snadno zničí,
pak ho pošlou dál..

Přál bych si konec,
v tomhle světě pro mě už nic není,
jen skrytýho smutku ranec,
a nezbylo mi žádné snění..
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 26.12.2010
Přečteno 415x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sladkalu, dream in emptiness, Toda, lucajda89, Gabrielle, James Libustka, JohnyD., CULIKATÁ, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Zapomenout,to řekne se lehce...ale srdce nemůže, nechce..." :( ST

15.03.2011 23:48:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí