Smíření?

Smíření?

Anotace: ...možná...

Hvězdy šly spát
a černý měsíc mlčí,
zas musím se bát,
že přijdou vlci

Pod tíhou trápení,
co duši mi rozrývá
teď vnímám znamení
a strachu přibývá

Už oblaka tmavnou
a zima mne objímá,
naděje popelem lehnou,
zbývá poslední vteřina

Vlci se stahují,
lačně hladoví,
jejich oči spalují;
touží po krvi

Je pozdě litovat,
je pozdě se kát,
už nechci bojovat,
už nechci se bát

Tak dívám se na ně
s radostí v očích,
vstříc druhé straně,
tak ať už skočí
Autor Adie.80, 26.12.2010
Přečteno 409x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, Maryje..., Judita, Sladkalu, Petbab, Any 4, Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně,je to vzkutku úžasné!Smíření..super shoda či náhoda...asi osud-teď se toto odehrává i v mé duši:)ST!!!

05.07.2011 01:06:00 | ilona

Pod tíhou trápení,
co duši mi rozrývá
teď vnímám znamení
a strachu přibývá

moc se mi líbí právě tenhle verš! Ale jinak celé, je to vskutku úžasné! ;)

26.12.2010 14:59:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí