Anděl smrti

Anděl smrti

Anotace: Angel of Death

Anděl smrti

Až k zemi padneš,
Smrt tě zklátí.
Až vychladneš,
Anděl smrti se vrátí.

Až na zemi budeš ležet,
Jak leží mrtví muži,
On za tebou bude běžet
A napíše testament černou tuží.

V něm bude stát, že bere si tě do pekla.
Tvoje duše z těla utekla.
Byl jsi zbabělec,
Teď je z tebe vetřelec.
Tvoje duše podsvětím bloudí
A krev z živých loudí.

Anděl smrti tu tvou duši bude hledat,
Aby došla věčnému klidu.
Zpátky už život nemůže dát.
Pak ji prodá svému lidu.

Jeho lid je věčnost a nicota.
On vládne smrti jako car.
Nemusíš se bát příštího života.
Žádný nebude, nebude už nic dál.

Angel of death - Anděl smrti,
Tvou duši už chytil.
Brzy budeš odpočívat věčným spánkem,
Zamčen pod nedobytným zámkem.
To je konec tvé životní éry,
Teď mají v rukou tvou duši jiné sféry.
Autor Žiťa, 21.01.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavý, anděl smrti je docela oblíbený téma, ovšem ne každýho zvládne dobře zpracovat, tvoje báseňka je fakt hodně dobrá, za 100

21.01.2006 08:41:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí