Tajemství noci

Tajemství noci

Anotace: ***

***

Přemýšlím, přemýšlím každou noc.
Tichá hudba hraje místností.
Moje černé myšlenky poletují
Hledají tmavá zákoutí.
Nějaká utajená, skrytá tajemství.

Nic neříkám
Jen tiše naslouchám
Tvému srdci.
Následuji měsíční svit ….. baladu vlků
Spát dnes opět nepůjdu
Noc je dlouhá v zimním období
Vše je holé, oddané.

Přemýšlím, přemýšlím nad nocí.
Nad zataženou oponou posetou milióny hvězd.
Tichá hudba hraje místností
Tvůj dech je tak klidný
Nic neříkám.
Pozoruji tvůj klid, důvěru
A ani netušíš
Ležíš tu přede mnou svlečený.
Teď já jsem tu paní.

Nic neříkám
Každou chvilkou odbije půlnoc
Vše tu potemní,
Vše bude změněno.
Nebezpečí noci, nebezpečí půlnoci.
Tvůj dech je tak klidný.

Nic neříkám.
Jen naslouchám ještě chvilku tvému srdci
Přijde měsíční svit ….. Balada vlků.
Spát dnes opět nepůjdu
Noci jsou neskutečně dlouhé,
Pro tebe už navždy.
Pro tebe už navždy.

Následuji měsíční svit….. Baladu vlků.
Tajemství noci
Tajemství noci….


***
Autor Klira_VK, 01.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí