Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: Všichni se někdy ztratíme v mysli...

Ani z daleka
se nepodobá klaunu
-malá bezvýznamná
osůbka-
Stydí se
u dveří
od výtahu.

Přikrčená,
muž snad
snad i žena.
Na hlavě paruka
němě přistižena
zabliká
jako světýlka
ze stromečku.

Komu chybí?
Pro koho pláče?
Vezmu si ji
do náruče
a odnesu ji
snad
do nálezů
a ztrát.
Autor Demotivovná Dezorientace, 02.01.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí