Prokletí

Prokletí

Anotace: Není to dokonalé - toho jsem si vědoma. Pokulhává rytmus a další věci, ale... Znáte ten pocit, kdy jste tak plní emocí a potřebujete je dostat ze sebe, jinak byste asi vybouchli?...

V objetí křídel temných,
tiše vzlyká, prosí o pomoc.
Anděl zrádný z dob dávných,
přináší sebou černou noc.

Maličká, samotinká sama,
bezbranná tiše se souží.
Hořkost slzí pocítí z rána,
noční můra - na pranýři hoří.

Neznámých tváří plno okolo,
nenávist i posměch se zračí.
Noční můra začíná nanovo,
ti všichni samotu mají radši.

Krutost v očích bodá a pálí,
srdce neblahou úzkostí se svírá.
Teď jako květinu mráz ji spálí,
svému osudu marně se vzpírá.

Nevidí, neslyší, co šeptají,
spoutána vinou ve stínech.
Jen špínu na ni hází potají,
schoulená ve svých snech.

Hořkostí duše po okraj se plní,
nehodna spasení stává se obětí.
Tvář obrací vzhůru k novoluní,
čekajíc marně - anděl nepřiletí...

Tak jest naplněno prokletí…

Marky
Autor Marky852, 04.01.2011
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Daniel Osbourne, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí