Lov!

Lov!

Anotace: stejně to nikdo nepochopíte:D

Obloha je tichá a klidná.
Mlčí až nahlas!
Pak ji zastínilo velké mračno..
-Lítající lososy!

Ozval se výstřel a prořezal hlasité ticho skrz naskrz!
Ticho krvácelo..
Vystřelil jsem podruhé, potřetí!
-Lovím lítající lososy!

V řadách je neklid, tři z nich padají k zemi.
Slyší můj zlomyslný smích.
Je to jako sůl do krvácejících ran Ticha!
Okřídlený vůdce lososů mění směr letu..
STŘEMHLAV!
-Lítající lososy loví mě!

A tak beru do ruky kámen a lámu si hlavu.
Musím přijít s vhodnou léčkou na lítající lososy..
Autor Lamorte, 05.01.2011
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Daniel Osbourne, Manstein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ozval se výstřel a prořezal hlasité ticho skrz naskrz!
Ticho krvácelo..

Neuvěřitelně skvělý verš....moc povedené...přesně tenhle styl miluju :)...ST !

06.01.2011 19:57:00 | Daniel Osbourne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí