Neposedné

Neposedné

Anotace: ...

Tma pohlcuje její duši.
Světlo naděje dohasíná.

Mysl již tuší, že
Srdce už si nezazpívá.

Bolest v ní křičí,
Oheň spaluje sny.

Radost se strachem krčí.
Už nenamaluje další dny.

Tělo chřadne, duše bledne,
Zemřelo láskou, to srdce neposedné.
Autor teniska, 05.01.2011
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mě tíží samota :)

05.01.2011 23:31:00 | teniska

ale,ale,ale copak tak smutně.
Ta láska je ale adrenalin...

05.01.2011 23:10:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí