Tma a Ticho

Tma a Ticho

Anotace: Lidé se bojí neznámého...

Mám strach,
že upadnu
do sněhu
a nevstanu již.
A oči mé
krvácející únavou
nevstanou
též.

Mám strach
vždyť ulic prach
skrývá sníh,
jako já v očích mých
slzy skrývám
a do očí tvých
vlévám
tmu
a
ticho…
Autor Demotivovná Dezorientace, 07.01.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí