Tak..

Tak..

Anotace: .. jak?

Nebe se ztratilo, zůstala Země
kterak v snech beze hvězd mít orientaci
tentokrát není to mlha, jež němě
mé noci bezesné jak pytel spací

s dvojcestným zipem pod holým (ne)nebem
ochrání před volným pádem do díry
nejčernější ze všech děr s prázdným depem
jež pro mne, jak pro všechny netopýry

bez nebes k létání kolem půlnoci
završí ztrátu, když nezbyl Ti ze mne
vjem, jenž všem vtloukali do hlav průvodci
ani stín visevší v jeskyních Země..

Nebe se ztratilo, jak, zatraceně
přelstít hypnózou, ať stín neuhlídá
nejčernější z černých děr, lidé stejně
nemaj zbla ponětí.. máš Ty?.. no vida!
Autor Petbab, 09.01.2011
Přečteno 262x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, spare, Mbonita, hašlerka, PIPSQUEAK, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebe trefí zpátky,
tichounce,
zadními vrátky...už brzy

nalezne tě v tvrzi
kruté nejistoty

a brzy, zavčas zmizí ploty
ST.

09.01.2011 20:23:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí