TVÁŘE MRTVÝCH ANDĚLŮ

TVÁŘE MRTVÝCH ANDĚLŮ

Anotace: v kratičkém příběhu......

Rozšláplá něha na cestě do vzpomínek
vadnoucí kvítek neumírá
jen v srdci obrázek
když kruh se uzavírá
to krásné ale zůstává
toužící plamínek
nezhasíná
Pozdravuj myšlenku na cestě do ráje
jak polední vítr vlaje
když v každém koutku duše
se tak odhaluje
najdi jí sama
bez kouska studu
co žije a nedá hladu
po věčném hledání
možném strádání
v tom kratičkém příběhu
Z TVÁŘÍ MRTVÝCH ANDĚLŮ.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.01.2011
Přečteno 381x
Tipy 28
Poslední tipující: Divoženka1, la loba, Gabrielle, Psavec, Hazentla, hašlerka, Tomáš Přidal, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná, pro mě smutn, ale hodně moudrá básenka.

09.01.2011 14:42:00 | NikitaNikaT.

Tolik pravdy v pár slovech... ST

09.01.2011 11:41:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí