Smutek

Smutek

Anotace: Od deprese mi pomůže můj nejmilejší, čokoláda nebo se z toho vypsat... Bohužel, první 2 možnosti nebyly k dispozici...Muselo to jít třetím způsobem.

Srdce mi ze smutku puká,
Já prožívám zase muka.
Dlouhé odloučení nás dvou,
Má vliv na náladu mou.

Slzy po tváři mi tečou,
Minuty se šíleně vlečou.
Topím se ve smutku svém,
nacházím se v rozpoložení zlém.

Mé myšlenky k tobě směřují,
Brečím nad tvou fotkou potají.
Ve tvém objetí chci být,
Ať už nemusím smutná být.

Chci, aby se přiblížil den,
Den, kdy budem spolu jen,
Zatím jsme každý sám
A hodně smutno je nám.
Autor Pepsy, 09.01.2011
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí