Je tam

Je tam

Anotace: Raději k tomu nic psát nebudu...

Sbírka: Studené podroví

Sedím s plynem v komoře
mlčky koukám na soupeře
vidím ho.

V nitru srdce duši píchá
nepřítel ve mě dýchá
cítím ho.

Bojovat s ním se nedá
ví to má tvář bledá
žaludek se mi ze mě zvedá.
Autor Kalin, 09.01.2011
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí