o smrti

o smrti

Anotace: smrt

Smrt je zlá,
krůtá a bolestivá,
ale vždycky přežit se nějak,dá,
smrt je totiž hodně mstivá,

Smrt ti nikdy neporadi,
ta se,stebou nepaře,
vždycky na smrt,se ti někdo strati,
mežeže jet v autě a nebo na kaře,

smrt je totiž hnůsna věc,
a nechci to přát,nikomu,
neni,to vůbec žádny kec,
že chci byt zakopán,u domů,

protože sám vím co je to smrt,
když mi,umřel někdo blízky,
smrt neni totiž žadny chrt,
a já jsem měl chut ožrat se i z 1. whysky,

kdo umřel byl to,můj táta,
a proklinal jsem cély svět,
a poprosil jsem kata,
aby mě vratíl k němu zpět,

Jenže řekl mi něco,
co si važim,
je to fakt něco,
a nechci aby mi někdo blizky umřel tak se snažim,

proto vám ted všem řikám,
vašte si koho máte,
kvůli mim blízkym jenom dychám,
klidně i život,za ně date,

tak nenervuj teje,
a delej te jim radost,
potom v srdičku nvám hřeje,
že ste jím neudelali ani jednu starost,

tak se smrti si nezahravejte,
ona si nevibírá,
proto jenom pravdu mějte,
že zesnuli,v srdičku vam zbyvá.
Autor apofiss, 12.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí