Tajemná noc

Tajemná noc

Anotace: celkem mrtvá noc až na to....

Lehnu si do postele,
krásně teplo mi je.
Pomalu usínám,
skoro nic kolem mě nevnímám.
V tu chvíli vrzot uslyším,
říkám si to bylo nejspíš jen v hlavě mí.
Jenže vrzot se blíží blíž,
a já tajím dech víc a víc.
Vrzot ustal všude ticho,
až moc ticho až moc mrtvo.
Koukám do tmy dál,
avšak nic v ní nevykoukám.
Dlouhou dobu nic se neozývá,
oči se mi zase klíží a já usínám.
Když najednou něco se na mě vrhne,
srdce mi buší snad až v koleně.
Bráním se co síly mi stačí,
ale je to silnější.
Ztrácím sílu i dech,
čekám jen co bude teď.
Rukou ucpal mě ústa,
nemohu ani pořádně dýchat.
kdo to je,proč tu je,
proč zrovna mě ubližuje.
Najednou tlak ustane,
ale ruka jinak přistane.
Ruku na můj krk dá,
drtí mě co sílu má.
Nemohu dýchat dusím se,
on ale nepřestává a dál drtí mě.
Síly žádné už jen ležím,
a pomalu konec tuším.
Oči se mi zavírají,
a já ocitám se v zapomnění.
Autor Haniik, 12.01.2011
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Ransei
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, dobrý nápad, má to sílu, tma mě taky děsí, ale trochu čeština a trochu to uspořádat. Mnohdy vystihneš více v krátkém textu než v románu. Utnout to dříve a bylo by to super!:-)

12.01.2011 21:00:00 | Muji

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí