Co je mi po tom?

Co je mi po tom?

Anotace: ...

Co mi je po světě,
Kde se jen vraždí?
Co mi je po světě,
V kterém nic nemám?
Jsem prokletý navždy,
Když o peníze žebrám.
Co mi je po něm?

Co mi je po životě,
Který žiju jen napůl?
Co mi je po životě,
Do kterého mě strčili?
Jak Drákula se nabodnu na kůl,
Stejně mě tu jenom mučili.
Co mi je po něm?

Co mi je po bozích,
Těch tyranech?
Co mi je po bozích,
A jejich zvůli?
Kvůli nim kolik lidí skončilo na lanech,
Bylo jim to kvůli.
Co mi je po nich?

Co mi je po lidech,
Kteří kradou?
Co mi je po lidech,
I po těch dobrých?
Každý je z nějakou vadou,
Co mi je po nich, věděl rád bych.
Co mi je po nich?

Co mi je po smrti,
Kterou neznám?
Co mi je po smrti?
Poznám jednou…
Tak mě s ní seznam.
Stejně všichni zhebnou…
Co mi je po ní???
Autor Žiťa, 22.01.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí