vzpomínka na Shirley

vzpomínka na Shirley

Anotace: krátká a nepovedená báseň o kobylce s velkým srdcem.Jakoby to bylo včera... :'(

hnědka tmavá
oči jasné,
jiskra v nich
už brzy zhasne

Stále prší
nastal den,
splnit chtěla
jezdcův sen.

Koně běží
pot jim stéká,
už se blíží
Voda velká.

Shirley padá
bolest pálí,
cíl se třpití
někde v dáli.

Noha bolí
krev z ní stéká,
smrt jí dělí
jedna délka.

Oči zhasly
bolest není,
život ustal
voda pění.
Autor Arwen79, 13.01.2011
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Marcone, Kate12, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí