hněv

hněv

Anotace: Nenávist je silnější než ty..Nenávist je šílená.. LÁSKA JE JEN KRŮČEK K NENÁVISTI..

Z pod pavučin lehkých jak prach,
dál dýšu, přec nevím jak..
pyl z květů lepí se na víčka,
cítím jak blednou má líčka..

Motám se a cítím strach,
na prsy lehl mi vysoký tlak..
Neslyším Tvá planá slovíčka,
Odejdi-bolí nás srdíčka..

To co bylo je teď krach,
naší lásky ty jsi vrach..
Ať si jiná tebe hýčká,
Ať ví co jsi za človíčka..
Autor Markulka, 15.01.2011
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, bude líp,
ještě poznáš slip... |;-)
       (nemyslím to ve zlým, tak to chodí...)
Až však srdce zakotví,
ať mu tluče jak to Tvý!

15.01.2011 03:30:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí