Sko(n)čím

Sko(n)čím

Anotace: Krátká báseň o dívce, která má zlomené srdce.

Strašně se trápím,

už nemohu dál.

A proto tu stojím

a dívám se v dál.



Dívám se na moře,

ze srázu nahoře.

A v mysli mám slova, co vypustil,

hádej, co řekl mi, než mě opustil?



Řekl, že lásku mi nemůže dát.

To si předtím chodil jen se mnou hrát?

Další slza po tváři mi kane

a srdce mé brzo bít přestane.



Už není čas prosit ba ani křičet,

můžete jen nad mým hrobem brečet.

Tiše se nadechnu

a setřu slzy.

Nechci se trápit tím,

Prostě sko…
Autor LadySymphonia, 17.01.2011
Přečteno 339x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, Javavia, Daniel Osbourne, Paulín
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutná, snad bude líp...VĚŘ Tip

17.01.2011 20:55:00 | Javavia

Úžasné skvělé dokonalé...tenhle tip básní mam nejradši...nic přehnaného, ale přitom silně emoční :) ST!

17.01.2011 20:29:00 | Daniel Osbourne

Děkuji xD

17.01.2011 20:14:00 | LadySymphonia

Tak tě tady vítám.
Pro začátek hodně smutná báseň.
Všechno časem přebolí
tak nezoufej, jdi dál za svým cílem.

17.01.2011 19:51:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí