Večerní zklamání

Večerní zklamání

Anotace: Tak jsem se dozvěděla, že mi zase nic nevyšlo. Štěstí se mi vyhýbá obloukem...A

A znovu chce se mi vše vzdát.
Náhle je tak těžké se smát.
A skoro nemožné psát.
Když na kusy rozbil se sen.
Nejsem poslední, to já jen…
Že jsem to fakt chtěla
a tři roky dřela.
Na něčem co rozbilo se v prach.
Nejprve strach, pak přišel krach.
Nějak mě to uvnitř bolí a svírá.
A nepomáhá žádná víra.
V nový začátek...
V hlavě stahují se mračna.
Bolest po slzách je lačná.
A já už nemůžu dýchat
a ani psát…
Beztak nikdo nemá to rád.
Napořád.
Autor Prinzeschen, 18.01.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: mida, Daniel Osbourne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí