Volání

Volání

Anotace: Prostě, když jsem byl hodně smutnej.

Křičím, stěny, řvu na vás,
pomozte, než mě spálí mráz!

Mráz v srdci temně planoucí,
jak oheň, kdys snad hřející.

Teplo je, co já hledám,
vždyť neumím se zahřát sám,
což z vás to umí tak,
když hoří mráz a není z vás?

Volám vás, přijďte na pomoc
uhasit požár mrazivý,
než bude pozdě, temná noc,
z níž není únik pražádný,

noc, jež přichází…
Autor Kerryn, 23.01.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí