Zpověď v přítmí

Zpověď v přítmí

Anotace: ...

Sbírka: Skrz obyčejné dny

Televizní znělka a pak konec
jakoby farářovi spadl růženec
do půllitru piva

Apatická můra ztišila světlo
mávnutím křídel na několik milisekund
a nohám od židle
toužícím jedna po druhé
to připadalo jako věčnost

V nedopitých skleničkách zkysla noc
povlakem těl octomilek
co hledaly odliv
pomerančových džusů ve vodce
tušíc nevyzpytatelnost
vlastní (ne)inteligence

Někdy i strop padá k zemi
vlastními tapetami
když svěříš své hříchy noci
zvlášť za ticha
kdy i spánek cvrčků
bolí ve spáncích
Autor chroust17, 19.01.2011
Přečteno 409x
Tipy 26
Poslední tipující: Jiparo, Jana M., dream in emptiness, synanceia, zenge, Gabrielle, KORKI, Bona, modrá..., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera!

30.03.2011 15:32:00 | gardouch

Tenhle pocit znám.

24.01.2011 19:06:00 | Jana M.

moc dobrá :-)

20.01.2011 14:20:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí