Připomíná mi

Připomíná mi

Anotace: "K"

Připomíná mi ..

Závan jarního vánku,
sypaný čaj v stánku.
Strčený klíč v zámku,
mapa v čárách dálku ..

Červeň vína vybraného,
tvrdost šutru růžového,
chvilky času předrahého,
a pocitu nevratného ..

Věnování v stránku psané,
v pírkách můry polapené.
nečekaně ukončené,
chvíle štěstím nesečtělé ..

..že se mi stýská.
Autor Analisieren, 19.01.2011
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Bambulka, vapiti, cevert, René Vulkán, Mausik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já tomu tak nějak nerozumím ... :-)

28.01.2011 03:28:00 | vapiti

tvrdost šutr růžového - není tam chyba? ve skloňování nebo tak nějak?
Jako celek mi to přijde povedené a s fantazií

24.01.2011 08:53:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí