sLepí

sLepí

Anotace: slepým se ostří smysly to když plácám nesmysly

slepým se ostří smysly
to když plácám nesmysly
slyší jenom slova vyslovená
nevidí že chodím s ponožkama nad kolena

takový člověk jen ve tmě žije
a když na něj pomyslím smutno mi je
takový člověk i radosti má
nemyslí jen na to že kolem je tma

chtěl bych sílu slepých lidí
teď se akorát za sebe stydím
že nepřekonám lehkou překážku
kolem sebe cítím samou porážku

pomožme jim ať na to nejsou sami
a když slepí volá mami
pomozme jemu najít cestu ven
zabere to přeci chvilku jen
Autor vaal, 20.01.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí