Vikinko vrať se!

Vikinko vrať se!

Anotace: (Napsala jsem to když mi umřela moje jezevčice. Nevim co otom dál říct. Byla to prostě jen prosba ,o to aby se mi vrátila.)

Přemítám nad minulostí, nad zlostí k ní,
na to co řekla sem a po její smrti mě proviní.
Myslim na to jak přišla k nám domů,
chci ten den! Já chci ho znovu!

Její malý hnědý očka..už nesvítí,
už rozstály jak sněhová vločka,
co v zimě přistaje ti na tváři,
Už nikdy neuvidim jak očíčka se jí rozzáří.

Myslím na to jak v noci kňučela a já nemohla spát,
i to bych brala zpátky,i muj spánek sem zani ochotna dát.
Chci aby až v pátek přijedu domu,
Aby tu byla,byla tu znovu!
Autor Efextwinecz, 22.01.2011
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí