KRAJINA SNŮ

KRAJINA SNŮ

Anotace: (Básnička psaná na literární soutěž do školy.)

Co je má krajina snů?
Možná jen postel má
a pár volných dnů...

Nebo snad jak malá holka mám snít?
Život s princem a pět dětí mít?
To nevím,to není pro mě,
ale má to asi tak být.

O tom já,ale nesním ponocích,
já lítám si v oblacích.
V oblacích bílách jak peřina,
tam chrání mě nebeská nevina.

K tomu tam od rána do noci,
anděl muj je ochoten pomoci.
Pomoci mě,člověku jenž je samá trampota,
ale anděl muj mě znich pokaždé vymotá.

Já sedim tam a bezstarosti si užívám,
vždy několik dnů,
tak přesně todle je má KRAJINA SNŮ!
Autor Efextwinecz, 22.01.2011
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, Vampyrella, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí