Zapomeň

Zapomeň

Anotace: :)

Sbírka: Žalostná snění

Zapomeň na radost,
na krásu,
na sladkost,
na lásku,

na štěstí,
na vše, cos miloval,
za tvé neřesti,
kterýms život dal,

budeš pykat,
noc je bledá,
netřeba vzlykat,
nikdo milost ti nedá.

Tady nepomohou
žádné úplatky,
když svírají duši tvou,
není cesty zpátky.

Realita je vratká,
nikdo odejít nesvede,
z pekla zkrátka
cesta nevede!
Autor Elie, 22.01.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí