šílenství

šílenství

Anotace: už blázním x)

Do háje se vším a se všema
k čertu všichni jděte
chci být chvíli sama
no tak pokoj mi dejte

Hlavou mi létají myšlenky
s údělem andělů smrti
asi se zabíjím nevědomky
v hrudi mám hromádku z drti

Když je ticho, slyším šumění křídel
přivádí mě to k šílenství
řekněte, co je tohle za úděl
žádám vás o milosrdenství

Něco se ve mně rozbilo
už nefunguju jak bych měla
z mýho srdce jako by nic nezbylo
kde je má láska domnělá

Něco mě pomalu sžírá jak tykev
snad nějaký hnilobný červ
zachvíli budu prázdná jak nová rakev
nezbyde v těle jediný nerv
Autor annuska, 23.01.2011
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí