Bláznivé přání

Bláznivé přání

Anotace: --

Probdělé noci života
kdy naděje umírá
jsi ty má jediná
láska ukrytá

V temném čase snů
své oči nezavřu
upustím oka slzu
lásku neshlédnu

Podej mi svou ruku
rád ji něžně stisknu
do očí pohlédnu
tvé srdce zahřeju

Kde nic, tu nic
já chci být jak zajíc
ani slovo neříct
a jenom tak utíct
Autor Já sám, 24.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Lasombra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí