Restart..

Restart..

Anotace: Kdyby tak šlo(zdechnout) a nastartovat se znova. Omlouvám se za tuto vulgaritu.

Myšlenky jedna za druhou drásajíc mé nitro,
bezpočet probdělých nocí,co tak zkusit se
znovu narodit, třebas in vitro.
Po novu nesmělými krůčky či batolení v trávě,
Zahodit svůj život do prázdna
a reinkarnací novou, stát na startovní čáře,
právě.
Nemít žádné vzpomínky,radost i žal,
To bych si v tuto chvíli
vroucně přál.
Být třeba chudý,na kráse bych třeba nepobral,
I to všechno by mohlo být
Jen nemít smutek
A ze života žal.
Možná mám velké nároky,možná jsem
Velký sobec,
Bolest kterou v srdci mám,
Mě bodá do srdce jak vojákův bodec.
Trčí tam hluboko vytáhnout nejde,
Tahám,zápasím znaven klesám k zemi,
Krvácím,už jen chvíli,
A smrt pomůže mi.
Spřádám spleť myšlenek a zkouším
Uplést síť,
Záchrannou síť do které bych se uložil
Ještě kousek,ještě píď
A prospat se do lepších dnů,
Kde nemoci nejsou,zášť a zloba
Je jeden z mnoha mích velkých snů.

medvídekzchropky.
Autor Medvídek@.., 24.01.2011
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí