Stůj-ať nespadneš

Stůj-ať nespadneš

Anotace: Koukat se pod nohy nestačí aby člověk nespadl,musí mít ještě kolem sebe někoho,kdo ho podrží

V halogenu končí mé smysly,
vnímám už jen chlad,
pohlcen společností krys
vnímám jejich hlad.

Člověk vrývá se mi pod kůži
se střepy zrcadel,
co praskají pod tíhou tvých slz,
trpkých, žhavých kapek naftalenu,
který rozpouští můj svět.

Mé dlaně tonou v změti těl -
v tónech neonu se zdvihají,
hroby prázdné plní se mlhou

stůj - ať nespadneš!
Autor Désolé, 24.01.2011
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, teniska, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí