Proč nespím ?

Proč nespím ?

Anotace: .....

Rovný si dnes není jistý
Ničím
Křivý, má definici jistoty
A já….křičím

Na světě je spravedlnost
Jedna
Že jedna plus jedna jsou tři
A možná, že ještě jedna….

Pýcha se s pádem
Snoubí
Přechází na zelenou
A troubí….

Koštětem pod koberec
Zameteš prachu
Plíseň pak zabují
Nesnaž se brachu….

Malá násobilka
Velké předchází
Neštěstí po horách
Lidi provází…..

Pravda je láska
Zalykám štěstím
Však je to sázka
Tak proč vlastně nespím?
Proč nespím?
Autor v.hercik, 25.01.2011
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Rydl jr., PIPSQUEAK, Květka Š., Skalsky Pavel, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To sedí. Moc pěkný.

07.09.2011 22:16:00 | Jan Rydl jr.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí