Okamžik

Okamžik

Anotace: :(

Konečně jsme se setkali,
i když jen na krátkou chvíli,
tvé oči se s mými potkaly,
ty mé se ve tvých utopily.

Hluboké zelené hlubiny,
stahovaly mě dolů,
už nechci černé květiny,
chci abychom byli spolu.

Však teď si nejsem jistá,
zda nebyl to zas jen sen,
ta chvíle krásná, čistá,
má představivost jen.

Ač to jen sny byly,
pro mě to bylo skutečné,
chci zpět tu krásnou chvíli,
však je to marné, zbytečné.

Pár dní už uteklo,
já chci jen tebe, slyšíš?
Však ty jsi příliš daleko,
mé prosby neuslyšíš..
Autor Charibeja, 25.01.2011
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Vampyrella, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásny

28.01.2011 21:31:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí