Umrlec

Umrlec

Anotace: O nezodpovědnosti

Kde sněhová vločka upadne ke spánku,
tam i pán Nepán lebedí a zmírá,
vítr ho navleče do bělostného župánku,
Běda ten vavřín!
Jazyk na svědomí z posledního svírá,
kde je lhostejnosti míra?

Jen ho nechte, ať se bojí!
Pro slzy se zloba rojí.
Dech bez vzduchu mrazí svou horkostí,
výraz stejný, užaslý,
protisklý do kostí.
Autor El, 26.01.2011
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí