zloděj čas

zloděj čas

Anotace: ...

Ten zloděj mi všechno vzal
Vzal mi lásku
Vzal mi sen

Ten zloděj mi všechno vzal
Vzal mi spánek
Dal mi strach

Ten zloděj mi všechno vzal
Dal mi vrásky u oka
Dal mi zapomenout chuť
A hlasem zvučný říká ještě tady buď

Ten zloděj mi všechno vzal
Vzal mi mně
Vzal mi slova miluji tě

Ten zloděj mi všechno vzal
Pak adie
Když srdce nebije

Ten zloděj mi všechno vzal
Kde je den a kde je noc
Jsi zloděj co má velkou moc

Co ze srdce dělá mrtvý sval
Přeji si ať tluče dál
Ten zloděj mi všechno vzal

Ten zloděj čas, tluče dál a je tu zas…
Autor Queer, 26.01.2011
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Cecilka, blue, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná prokázal službu zvláštní,
dal zrod tvým citům, krásné básni,
dal poznat hodnoty a teď se baví,
jak poradíš si...co ti brání
být rychlejší a zítřku dát
barvy, vůně a...milovat?

;o)

03.02.2011 16:07:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí