?

?

?
...
Víš kdo nejsem,vím?
v tichu večera sním,
o dokonalosti ideí mých,
v hlavě zaseknut smích,
který neodejde,nezmizí,
je to vše jen krizí,
či broukem který je cizí,
a tichem zní potlesk,
mých očí to lesk,
jako skleněné koule,
ve tmě jen vlhké koule,
duší táhnucí se led,
stále e zde ten bož kmet,
který na cestu mou svítí,
abych nešlapal na to kvítí,
které roste tu silně a dlouho.
Autor Ante portam inferam, 26.01.2011
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlastimil Oldřich, Sladkalu, Vampyrella
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí