blud

blud

Anotace: pocity jednoho člověka...

Kateřino...
Dostala ses na kraj propasti
a to víno
zdá se nyní být trpkým dosti..

seprané ponožky, studený čaj.
ze země sbírám nemocné střípky
své duše a hledám ten ráj
posetý láskou vonícími kvítky.

spřízněná má duše laskavá
ptám se skromě - existuješ??
tvé teplo vábí a lákává
snad i na mém prahu
jednou si boty zuješ...
Autor kejtyyy, 30.01.2011
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: kamínek, najrob7410, carodejka, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to libi

29.09.2016 07:57:57 | najrob7410

Moc se mi to libi

29.09.2016 07:57:37 | najrob7410

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí