Skladačka

Skladačka

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=S_oLCJIYOVU&NR=1 Auuuu!... dúfam, že ju čoskoro vymažem... ps: dúfam, že tým textom nikoho neurazím, lebo to naozaj nemám v úmysle

Sbírka: Fénix a všetko, čo s ním súvisí, Slnku

Boh musel byť po opici,
keď vymýšľal toto scifi!
V živote som nezložila Rubikovu kocku,
AKO mám láska, preniknúť do Tvojho mozgu?!
Aj tak sme len drobné figúrky
na Jeho šachovnici,
žiaľ, nepoznám zaručené triky
a sotva Ťa strhnem späť, ak to
Ty sám nebudeš už chcieť...!


Rozhádzaná v sebe,
poskladaná v Tebe;- -
ono je to vzájomné.
Kam sa hrabe puzzle(?),
môcť vymazať túto fázu...!

Od leta, keď
odletel si do Londýna,
jeden kúsok natrvalo chýba.
Odkedy si vo Phoenixe,
zopár ich je navyše a s nami
PORIADNE to kolíše.
(Rada by som vedieť, či
Stvoriteľ sa pod to podpíše.)

Odpudzujeme sa ako dva magnety,
priťahované hriechmi, ktoré
sme si mali vziať do hrobu,
beztiažová hmotnosť toho balvanu
nás NAVEKY bude spájať -
pozliepame zvyšky Raja??
Autor slnečnica, 31.01.2011
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Danga, Zasr. romantik, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí