Není

Není

Anotace: Rýmovačka založená na opakování toho slova. Pro nikdy nenarozenou.

Není tu, Leni, odešla v nebe,
není tu, není a není pro tebe,
chtěla být tu, ale není,
už nic nejde dělat, Lení...


Není... Je tou, kterou hledáš,
přítelkyně, kterou nemáš.
Však nenahradí ji kdo jiný,
není sestra, nezažene stíny. 

Teskno v duši, to já vím, tě trápí,
cestu tvoji slzy často skrápí...
Není tu Leni, nestihla zaplakat,
není tu, není, už navždy musí spát...


Máš anděla, tak přijmi to s povděkem,
kvůli ní ty staň se lepším člověkem.
Ona nestihla být tu, ale ty ano.

Snaž se a prožij si, co je ti dáno. 

Autor genca, 02.02.2011
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí