Svědomí

Svědomí

Anotace: první počin vycházející z aktuální nálady

Vždy, když slunce zapadá, tak i tvoje nálada
v bodě mrazu ocitá se a srdce tvé svírá zase
úzkost, která plaší smích, ale pak už v očích tvých
rozléhá se čistá tma...

...a pak padáš níž a níž
však řekneš si jen, že snad spíš
a zlý sen jen se ti zdá
jak pravda to vypadá
žel bohu není...

...zlé sny jsou jen svědomí
jak duše tvá ti napoví a ulevit mu můžeš jen
když už k ránu končí sen
probuď se a začni znova
opakovat si ta slova
omlouvám se...

...máš-li štěstí, odpustí ti
nemáš-li ho, hned v tu chvíli
slunce opět zapadá a ta tvoje nálada
tma...
Autor Ládis, 04.02.2011
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: nývlt, labuť, CULIKATÁ, Dragita, Kett, Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě... hezký úvod s velkou pravdou, kdo umí odpouštět je sám v sobě spokojenější...

04.02.2011 21:46:00 | labuť

To je pravda, každý denje nový začátek...ST

04.02.2011 19:31:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí