Ještě se dá něco dělat (?)

Ještě se dá něco dělat (?)

Anotace: ...

Mezi vztahy
se potácí
unavené tolerance

hezké chvilky
nenápadně sedí
v posledních řadách
nudných představení

projev něhy
je považován
za politickou slabinu

velké země
malicherností
ovládají každodenní
situační grotesky

děti se schovávají
za plyšové duše
slzy ve tvářích
mají volný průběh

do větších bolestí

než se na první pohled zdálo

Beru nůž do rukou
a do hrudi si vyřežu
velké S
abych vzlétnul
a zachránil tvůj svět

Možná jen vykrvácím ...
Autor smudlinek, 05.02.2011
Přečteno 333x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, nývlt, Psavec, NikitaNikaT., Gabrielle, TetaKazi, Levandule, janewe, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň má skutečně hlouhku, pro mě hodně bolavá, až emočně, tak citlivá až srdce mi nahlas tluče.

06.02.2011 21:02:00 | NikitaNikaT.

Výborná, hluboká báseň... hodně mi teď říká... cítím se podobně...

06.02.2011 12:16:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí