Chybí jí....

Chybí jí....

Anotace: často nám v žitotě něco nebo někdo chybí :(

Chybí jí přítel, kterého ztratila...
Chybí jí láska, která jí zranila...
Chybí jí mateřská láska den co den...
Chybí jí ten krásný tajemný sen...
Chybí jí to bezelstné snění...
Chybí jí on, ten co tu není...
Chybí jí vášeň znovu žit...
Chybí jí radost z toho někoho mít...
Chybí jí jiskření ve vztahu...
Chybí jí mít ctnost - odvahu...
Chybí jí spoustu věci...
ale to nikdo nepochopí přeci !
Autor veverka.danca.007, 09.02.2011
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: nývlt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, ale poslední verš mi tam absolutně nesedí. Vyzní to celkem hulvátně. Ale jinak velice pěkné

09.02.2011 11:06:00 | nývlt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí