Babičce

Babičce

Anotace: ...foukej mi...

Dnes zase pláče nebe
Pláče dlouze, roní slzy
Slzy smutku, to pro tebe
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí

Dnes zase pláče i mé srdce
Pláče dlouze, roní slzy
Srdce s láskou tluče prudce
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí

Dnes zase pláče i má mysl
Pláče dlouze, roní slzy
Hledá důvod, ztrácí smysl
Pro tvou ztrátu, co ji mrzí

Pro tvé oči plné lásky
Pro tvůj smích upřímný
Pro tvůj humor bez nadsázky
Pro tvůj hlas tak hřejivý

To pro tebe dnes pláče celý svět
Pláče dlouze, roní slzy
Je tak těžké už tě nevidět
Tvá ztráta bolí, strašně mrzí

Buď teď mou nocí, mým dnem
Buď mou ranní mlhou
Buď mou vzpomínkou, mým snem
Buď mou barevnou duhou

Foukej mi větrem večer do vlasů
Hřej mě letním vánkem
Chraň mě z povzdálí za časů nečasů
Přijď ke mně s každým spánkem

Dnes zase pláče nebe
Pláče dlouze, roní slzy
Slzy smutku, to pro tebe
Pro tvou ztrátu, co ho mrzí !
Autor zaba.zuzla, 13.02.2011
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smutná.. ale povedená

15.02.2011 19:27:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí