Má úroveň

Má úroveň

Anotace: Za ta slova: "Ukazuje to něco o vaší úrovni."

Snad nejsem vážně dobrá,
jestli to tak cítíte...
Hodně o mě víte,
jen málo nevíte...

Nepozdravit uctivě,
je chyba velká, podle vás...
Já jsem ji udělala zas,
vím, je to pravda, bez příkras.


Ukázka vnitřní ceny a hodnoty,
vy máte ji, to cítím kudy jdu,
jenže já nikdy dobrá jak vy nebudu
a zazlívám to svému osudu...


No jo, nechovám se jak bych měla,
nejsem dost asi ve smýšlení čistá,
ani dost chytrá, ani dost sebejistá,
odkrývám slabiny své a bolavá místa.


Nebo mám jenom jinde hodnoty,
mě děti nevstávají a ne, nevadí mi to,
a když neřeknou „ahoj“ tak to mi není líto,
pro mě není to podstatný a oni ví to...


Je to opravdu tak vážná chyba..? 
Někdy dítě nepozdraví, když kamsi letí,
ale potom přijde si k vám pro objetí,
a mě jsou stejně milé tyhle moje děti...


Hloupý chyby, já vím, dělám často,
snad mě to, třeba, možná jednou přejde,
chci být v tom jako vy, to mi nejde,
ani co chci říct se do slov mi nevejde...

Autor genca, 14.02.2011
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Anjesis, STIMPRE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem jaká jsem!A komu se to nelíbí tak ať...a ty jsi jaká jsi,buď to vydejchaj a jestli ne tak maj problém oni.

14.03.2011 14:56:00 | la loba

Krásně napsaná, dobře vystižená, ale nesmutni, snad se to spraví, držím ti k tomu palce

17.02.2011 14:51:00 | Anjesis

lehce mi to připomíná text učitele? =D ale jinak, pěkná báseň :)

15.02.2011 19:25:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí