Podej ruku

Podej ruku

Anotace: Rýmování ze smutku a ne, zlost to nebyla... Já vím. To jenom někdy jsem měla pocit, že mě nemůže mít nikdo rád...

Ginny, moje Ginny,
zaplaš moje stíny,
Gino milá, prosím tě,
smutek chyt mě do sítě...

Kde jsi ty a kde je Ela,
asi na mě zapomněla,
není tu a ty tu nejsi,
přeješ si mě neznat? Přej si...

Ginny, moje Gindy,
prosím teď, ne jindy,
podej ruku drobnou,
či nech mě umřít rovnou...

Ať mám aspoň jasno,
za tvou tváří krásnou,
zda je vážně náklonnost,
nebo ke mně za vše zlost.

Autor genca, 15.02.2011
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí